Anugerah Golden Globe Tigers – Universiti Perdana – penerima Institusi Pendidikan Terbanyak untuk Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR)

Anugerah Golden Globe Tigers bertujuan untuk mengiktiraf “HARIMAU” dalam pemasaran, penjenamaan CSR & inovasi sosial, pendidikan & akademik merentas peringkat kepimpinan dalam individu dan organisasi yang bertujuan untuk mempercayai bahawa kecemerlangan adalah tidak terhingga dan kesempurnaan tiada had dan sasaran adalah tonggak bukan pengakhiran. perjalanan itu. Anugerah Golden Globe Tigers ialah industri pelbagai fungsi, pelbagai disiplin merentas segmen dan fokus industri.  

Ir Sathappan Ganeson, Ahli Lembaga Pengelola (dua dari kiri), menerima anugerah Universiti Perdana, diiringi oleh Pn. Zalina Abdul Rahman (paling kanan), Pendaftar Universiti Perdana.

  Universiti Perdana berbangga menjadi penerima Institusi Pendidikan Terbanyak untuk Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) . Majlis Anugerah Golden Globe Tigers telah diadakan pada 13 Jun 2022, di Pullman Kuala Lumpur City Centre Hotel & Residences, Malaysia.      
Releted Tags
Social Share

Leave a comment